Trik koji košta 5 kuna i već desetljećima se koristi za savršeno oblikovane obrve

Lijepo oblikovane obrve oduvijek su bile imperativ holivudskih ljepotica, budući da upravo one ‘uokviruju’ naše lice. No, za oblikovanje obrva nisu se oduvijek koristile olovke i razni gelovi, već je za to poslužio običan tvrdi sapun.

Screenshot: YouTube; Pixiwoo

Za savršeno oblikovane obrve, bilo da imate tanje ili gušće dovoljan vam je budžet od točno 5 kuna, koliko prosječno košta tvrdi sapun.

Čitavo vrijeme pogrešno nanosiš maskaru: Evo kako do prekrasnih trepavica

Radi se o triku kojega već desetljećima koriste poznati svjetski vizažisti, a u posljednje vrijeme ovaj trend oživjele su poznate britanske vizažistice, sestre Nic Haste i Sam Chapman, poznatije kao Pixiwoo.

Kako biste oblikovali vaše obrve uz pomoć ove tehnike, bit će vam dovoljna stara, očišćena četkica od maskare, malo vode i tvrdi sapun, po mogućnosti proziran kako vam se kroz dan obrve ne bi počele ‘perutati’.

Četkicu namočite u vodu, a potom protrljajte u sapun te njome počešljajte svoje obrve. Po želji obrve možete dopuniti olovkom. Ako vam je ova jednostavna tehnika još uvijek nejasna, u videu koji slijedi možete vidjeti kako ju primijeniti na sebi.

Odgovori