Pretraga

Trik uz pomoću kojega u tajnosti možete pregledavati tuđe Instagram priče

‘Stalkeri na aparatima’ – tako bi se nekako mogla opisati situacija nakon što je Instagram uveo Insta priče. Naime, riječ je o objavama u obliku videa ili fotografije koje nestaju u roku od 24 sata, a korisnik koji je objavio Insta priču može vidjeti tko je pregledavao taj sadržaj. No, postoji trik uz pomoću kojega u tajnosti možete gledati tuđe Instagram priče.

Foto: srednja.hr

Tvrdokorni stalkeri mogu odahnuti – postoji način na koji je moguće pregledavati Insta priče bez da korisnik koji ju je objavio vidi vaš ‘seen’.

To je nemoguće učiniti unutar same aplikacije Instagram, ali postoje drugi online servisi uz pomoću kojih bez izrade računa ili dodatnih instaliranja možete pregledavati priče objavljene na toj društvenoj mreži.

Neki od njih su storiesig.com i instadp.com, a njihovo korištenje nije nimalo komplicirano. Otvaranjem ovih stranica, dovoljno je točno upisati korisničko ime profila na Instagramu i kliknuti na ponuđeni rezultat pretrage, nakon čega se otvaraju Insta priče te osobe.

Osim što ih možete anonimno pregledavati, priče je moguće i preuzeti klikom na poveznicu ‘download’. Na isti način moguće je pregledavati i Instagram naglaske.

Uz sve navedeno, instadp.com omogućava i pregledavanja profilnih fotografija na Instagramu, koje se inače ne mogu pregledavati u punoj veličini.

Screenshot: instadp.com, storiesig.com

Trik uz pomoću kojega u tajnosti možete pregledavati tuđe Instagram priče
Copy link
Powered by Social Snap