Pretraga

Trik za sve korisnike Spotifya: Doznajte kako možete vidjeti što najviše slušate

A- A+

Streaming servisi su posljednjih godina postali ekstremno popularni, a pogotovo kada je u pitanju slušanje glazbe. Postoji nekoliko opcija za slušanje glazbe, a Spotify je među popularnijima. Jeste li se ikada zapitali što najviše slušate?

Ilustracija, foto: Pexels; Ivan Samkov

I dok su se nekada davno pjesme slušale tako što su se ilegalno preuzimale s opskurnih stranica, posljednjih godina vidimo da je to sve rjeđe slučaj. Na početku smo slušali pjesme direktno na YouTubeu, a nedavno je sve veći broj ljudi prešao na Spotify. Ako ste i vi jedni od njih, onda znate da Spotify nudi jako puno opcija.

No, osim što Spotify nudi jako puno toga unutar same aplikacije, kao što su playliste s trenutno najslušanijim pjesmama, šest novih playlista na dnevnoj bazi i prijedloge glazbenika koji bi vam se mogli svidjeti, postoji i jedna zanimljiva opcija van same aplikacije.

Odlaskom na stranicu Stats for Spotify, možete se ulogirati u stranicu sa svojim Spotify računom i nakon što im date sva potrebna dopuštenja, moći ćete vidjeti koje su vam najslušanije pjesme, najslušaniji glazbenici te najslušaniji albumi.

Možete tako usporediti što trenutno slušate s onime što ste slušali i ranije – nude vam se tri različita popisa: najslušanije u posljednja četiri tjedna, posljednjih šest mjeseci, ali i od početka korištenja Spotifyja. U svakom slučaju, vjerujemo da će vas iznenaditi u čemu zapravo najviše uživate!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap