Pretraga

Trikovi za vizualno stanjivanje struka

A- A+

Nemaju sve žene tu sreću da im tijelo ima oblik pješčanog sata, a ako ste vi jedna od njih, donosimo savjete uz pomoć kojih ćete vizualno stanjiti te istaknuti struk.

Većina se slaže – najljepši je oblik ženskog tijela upravo oblik pješčanog sata. Uži struk je ono za čime čeznu mnoge žene koje se nisu rodile s takvom figurom, no i one mogu učiniti neke stvari kojima će vizualni stanjiti isti te izgledati vitkije. Stilistica poznatih i slavnih faca, Heather Thomson, dala je nekoliko savjeta koji pomažu da struk izgleda uži nego što zapravo jest.

Izdvojeni članak

Doznajte zašto vam neka odjeća ne pristaje kao salivena

Odjeća može mnogo toga promijeniti

Vjerovali ili ne, odabirom odjeće možete puno toga promijeniti, na dobar ili loš način. Stoga se potrudite da izaberete ono što će naglasiti struk, a ne sakriti ga.

Za to vam može dobro doći top s faldama ispod struka, jer on uspješno sakriva višak na tom području. Bitno je samo da bluza nema previše nabora i da su faldice na pravom mjestu – odmah ispod struka. Tzv. ‘color block’ haljine također laskaju ženskom tijelu. Svaka bi žena htjela imati figuru pješčanog sata, a to je moguće uz haljinu čije bočne strane naglašavaju upravo tu liniju, kaže Thomson.

Ukoliko tražite savršene hlače, razmiite o varijanti s okomitim prugicama. Tanke prugice čine da noge izgledaju duže i mršavije, a pravilno odabrani kroj hlača još će više pomoći i u području struka. Ukoliko ste više tip za haljine, odabirite one strukirane. Što se tiče tkanine, ne pristaje svaki materijal svakoj ženi, a upravo zato poznata stilistica preporučuje haljine od pamučnog kepera.

Izdvojeni članak

Trikovi s odjećom koje bi svatko trebao znati

Strukirani komadi najbolje naglašavaju struk

Za hladnije dane trebat će vam i neka toplija jakna, a ukoliko želite i u njoj naglašen struk, odlučite se za trendi baloner s remenom, koji tako uspješno naglašava struk. Svakoj ženi dobro će doći i sako, a kako biste istaknuli struk, birajte također strukiranu varijatnu istog.

Uske suknje do koljena također laskaju ženskoj figuri, jer naglašavaju bokove, što čini struk tanjim. Ukoliko ste jače građe, pronađite neku takvu suknju tamnije boje. Na nju možete kombinirati košulju s volanima, jer upravo takav odjevni predmet uravnotežuje siluetu dodajući volumen na dekolte i odvlačeći pažnju s trbuha, savjetovala je Thomson za living.msn.com.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap