Pretraga

U Puli počelo sveučilišno sportsko prvenstvo Hrvatske

A- A+

Jučerašnjim otvorenjem započela je završnica studentskih sportskih igara u Puli, a već danas  studenti počinju borbu za medalje u sedam sportova. Pobjednik u šahu znat će se već nakon prvog dana natjecanja, a medalje u ostalim sportovima biti će podijeljene do subote navečer.

Završnica studentskih sportskih igara otvorena je jučer navečer, a u sljedeća dva dana oko 600 studentica i studenata u Puli će se natjecati u šahu, rukometu, futsalu, odbojci na parketu i pijesku te dvoranskoj i uličnoj košarci. Nakon službenog dijela gosti iz cijele Hrvatske kratko su se opustili uz muziku.

Izdvojeni članak

Slagalica 2014: Uz Hypo banku osmilite slogan za hrvatski sustav sveučilišnog natjecanja – UniSport

Sportska uzbuđenja u četiri dvorane

Polufinalne utakmice dvoranskih sportova započele su od 10 sati te će razigravanja za finala trajati cijeli dan. Osvajači prvenstva znati će se u subotu navečer, a posljednja utakmica cijelog prvenstva biti će finale u futsalu.

U Domu sportova Mate Parlov osim nogometa održava se i završnica sveučilišnog šahovskog prvenstva. Sedam visokoobrazovnih institucija će se boriti za naslov, a okršaj za zlatnu medalju trebao bi završiti do 17 sati.

Izdvojeni članak

Video: Pogledajte kako je izgledalo Državno prvenstvo u Poreču

Ulična košarka na Forumu, a odbojka na pijesku na plaži Punta Verudella

Prvenstvo u odbojci na pijesku zabavljati će posjetitelje poznate pulske plaže Punta Verudella. Deset ekipa u ženskoj i 11 u muškoj konkurenciji u petak će pokušati izboriti nastup u subotnjoj završnici.

Sedam ženskih i osam muških ekipa pokazati će svoje vještine na središnjem pulskom trgu. Atraktivna lokacija i vrhunski igrači osigurati će uzbudljivu subotu za sve posjetitelje i prolaznike.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap