Pretraga

Učenik ponudio svoj novac učiteljici jer smatra da je premalo plaćena

A- A+

Učenik trećeg razreda jedne američke škole prošlog tjedna je dio novca kojeg je dobio za rođendan ponio u školu kako bi ga dao učiteljici. Dječak je to učinio da pokaže učiteljici da je cijeni te joj je napisao da joj novac daje jer misli da učitelji nisu dovoljno plaćeni za svoj rad.

Foto: Facebook Darrell R. Williams

Devetogodišnji Parker Willams u školu je ponio 15 dolara i zakvačio ih je za poruku učiteljici na kojoj je pisalo: “Draga gospođo Chambers, mislim da učitelji nisu dovoljno plaćeni za ono što rade, pa hoćete li prihvatiti ovaj dar?”

Izdvojeni članak

Imamo prosječne plaće profesora po mjesecima, zarade preko 7.000 kuna bez prijevoza

Učiteljica Mary Hall Chambers prvo je pomislila da se radi o novcu za školski izlet, međutim, kada je vidjela poruku, rekla je da je pomislila kako je to najslađa stvar koju je ikad vidjela, prenosi goodmorningamerica.com. 

Potom je na poruku nadopisala dječaku: “Parkeru, ovo je tako lijepo i jako ljubazna gesta… Ne mogu uzeti tvoj novac, ali zbilja cijenim što se brineš za mene”.

Tih 15 dolara dječak je ustvari izdvojio iz novca koji je dobio za rođendan. Njegova majka rekla je da nije znala da je dječak pokušao dati novac učiteljici dok nije našla poruku u njegovim stvarima, a kad ga je pitala o čemu se radi, on joj je rekao da voli svoju učiteljicu te da smatra da nije dovoljno plaćena, prenosi navedeni izvor.

Učenik ponudio svoj novac učiteljici jer smatra da je premalo plaćena
Share via
Copy link
Powered by Social Snap