Pretraga

Učitelj otkrio trik zbog kojeg mu učenici prihvaćaju i loše ocjene

A- A+

Učitelj matematike na TikToku je otkrio kako učenicima testove ocjenjuje ne (samo) brojčano, već popularnim naljepnicama nalik memeovima. Njegova ideja oduševila je javnost te je postao hit.

matematika zadaća ispit

Foto: Unsplash; Joshua Hoehne

– Ovo je najbolja stvar koju učitelj može imati”, napisao je učitelj matematike koji na TikToku ima profil s korisničkim imenom @JJgrubb.

Njegov način ocjenjivanja, koji je predstavio u videu, postao je hit na društvenim mrežima. A radi se o sljedećem: nastavnik je od popularnih memeova napravio naljepnice koje učenicima, ovisno o broju bodova, lijepi na ispite.

POGLEDAJTE VIDEO:

@jjgrubb

A meme sticker for every grade 👍 #fyp #foryoupage #teachersoftiktok #meme

♬ original sound – grubb

Učenik koji je skupio između 15 i 30 točnih odgovora tako dobiva naljepnicu meme muškarca okruženog upitnicima, dok učenik koji ima od 14 od 30 točnih odgovora dobiva naljepnicu starije žene koja pije čaj, s porukom: “Pripremi se za više učenja”.

Učenik s više od 19 od maksimalnih 30 točnih odgovora dobiva mene s likom Bena Stillera koji drži podignut palac i poručuje: “Dobro izvršen posao”.

Njegov video pogledalo je više od 20 milijuna ljudi, a većina tvrdi da učitelju ne bi zamjerili da dobiju i najmanju ocjenu, odnosno meme s upitnicima.

matematika zadaća ispit
Share via
Copy link
Powered by Social Snap