Pretraga

Učiteljica iz SAD-a razmjenjivala gole fotografije s 15-godišnjim učenikom: ‘Ljubili su se i u učionici’

A- A+

Emma Delaney Hancock, 26-godišnja učiteljica iz Oklahome u SAD-u optužena je za navođenje maloljetnika na bludne radnje i slanje golih fotografija svom 15-godišnjem učeniku. Sve je počelo u listopadu 2022. kada mu je učiteljica preko poruka slala zadatke za domaću zadaću, nakon čega joj je učenik poslao svoju fotografiju bez majice.

u pozadini slika ženskih ruku s nalakiranim notkima kako drži mobitel, u krugu istaknuta fotografija učiteljice

Foto: Facebook | Unsplash

Policija je u Oklahomi uhitila 26-godišnju učiteljicu Emmu Delaney Hancock nakon što je otkriveno kako je imala odnos s 15-godišnjim učenikom, prenosi Daily Mail. Osim što su međusobno slali gole fotografije i snimke seksualnih aktivnosti, u nekoliko navrata ljubili i dirali u učionici.

No, sve je krenulo još u listopadu 2022. kada je učiteljica maloljetnom učeniku slala zadatke za zadaću preko poruka. Nakon toga učenik joj je poslao fotografiju bez majice, na što je učiteljica odgovorila ‘Šaljemo li sada polugole slike?’. Učenik je napisao ‘Ne znam, šaljemo li’, a učiteljica ga je upozorila kako bi zbog toga mogla izgubiti posao, piše Daily Mail.

Izdvojeni članak
tiktok na mobitelu

Snimka seksa tinejdžera iz Zagreba širi se na Tiktoku: Policija istražuje slučaj, potvrdili su nam

Nakon toga razmjena neprimjerenih fotografija i snimaka postala je sve češća, sve dok 15-godišnji učenik nije svom prijatelju priznao da je u vezi s učiteljicom. Kako navodi Daily Mail, ona je njegovom prijatelju pokušala poreći takve optužbe, ali na kraju je rekla kako njihov odnos nije problematičan ako se za to ne sazna.

Inače, učiteljica je supruga šefa gradske policije. Nakon što je uhićena odvedena je pred sud gdje joj je bio određen zatvor, ali je platila jamčevinu te će za vrijeme suđenja biti na slobodi.

Copy link
Powered by Social Snap