Pretraga

Ugrabi nevjerojatnu ponudu: Povratne avionske karte već za 4 eura

A- A+

Ako ste odlučili na kratko otputovati u neku od europskih prijestolnica, sada je pravo vrijeme za to. Avionska kompanija Ryanair koja je otprije poznata po pristupačnim cijenama, nudi povratne karte za  destinacije poput Nuremberga, Bruxellesa, Berlina i drugih za samo 4 eura. 

Izdvojeni članak

U ovom gradu javni prijevoz je besplatan, što u proračun donosi milijune eura

Iako Ryanair tijekom zimskih mjeseci ne leti kroz hrvatske zračne luke, neke od bližih svakako su aerodromi u Trstu, Veneciji i Budimpešti do kojih je vrlo lako stići, a također po pristupačnim autobusnim cijenama, pišu Putoholičari.

Za samo četiri eura u studenom možete primjerice uživati u Belgiji ili Njemačkoj, a bitno je napomenuti kako s rezervacijom karata treba biti vrlo brz jer će se s obzirom na cijenu mjesta u avionu uskoro popuniti. 

Tek za dva eura za jedan smjer u Bruxelles možete letjeti iz Venecije, a do Nuremberga za istu cijenu letjet ćete iz Budimpešte. Osim ovih destinacija, po izuzetno povoljnim cijenama u iznosu od 1,95 eura u jednom smjeru možete odletjeti u Pariz ili Berlin. 

U cijenu karata uključena je ručna prtljaga težine deset kilograma dimenzija 55x40x20 cm i jedan još jedna manja torba dimenzija 35x20x20 cm. Također, u cijenu su uključene i sve pristojbe zračnih luka. 

Jeftine letove do omiljenog odredišta provjerite ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap