Pretraga

Upomoć, nemam što odjenuti!

A- A+


Izdvojeni članak

TOP 5 stila by piLA

Koliko puta vam se dogodilo da u očaju sjedite na podu sobe kraj ormara uz tužnu pomisao ‘nemam što za obući večeras’? Naravno da je kraj vas hrpa odjeće razbacana, no ništa od toga nije dovoljno dobro. Ormar vam je pretrpan, torbi i cipela imate hrpu, ali nezadovoljni ste svojom garderobom. Ono što vama zaista treba je predzimska ‘generalka’ ormara.

Kad vidite što sve imate u ormaru, preostaje vam samo isprobati sve moguće, ali i nemoguće kombinacije. Iznenadili biste se što sve možete sa starom odjećom. Ako vam nedostaje još neki detalj, a niste pri novcu ili jednostavno štedite za nešto drugo, odite na buvljak ili u second- hand shop.

Izdvojeni članak

Najljepši ženski modeli, koji su rođeni muškarci

Otkud mi to sve u ormaru?

Predivna roba vuče vas iz izloga dućana i štogod da kupili niste zadovoljni i uvijek želite još nešto? Trebate malo bolje zaviriti u svoj ormar i izvaditi odjeću koju ste prestali nositi. Vjerojatno biste se iznenadili kad biste vidjeli koliko odjevnih kombinacija možete naći uz malo mašte.

Izdvojite jedan cijeli dan i izvucite sve iz ormara, pa čak i staru majčinu odjeću, jer retro je in. Nakon toga posložite majice na jednu stranu, džempere, traperice na drugu i krenite u isprobavanje. Ukoliko vam nedostaje kreativnosti pozovite frendicu da vam pomogne.

Eksperimentirajte s bojama i uzorcima

Isprobajte sve moguće kombinacije, jer kad imate cipele, jakne, torbe i ostale odjevne predmete ispred sebe ideje će vam puno lakše dolaziti nego kad stojite ispred ormara prepunog odjeće. Probajte biti kreativni i dajte mašti na volju. Nemojte se bojati spajati razne uzorke i boje, jer dok god se vi osjećate ugodno u onom što nosite, onda ne postoji loša kombinacija.

Osobe koje slijede svoj stil odudaraju od klasičnih kombinacija koje možete vidjeti na ulicama. Prije par godina to su bile naprimjer UGG čizme, a ove godine prodavači zadovoljno trljaju ruke nad ‘kožnim’ čizmama sa zakovicama. No nije nužno da uvijek nosite ono što nosi pola škole. Također, ne trebaju vam za baš svaku sezonu nove čizme. Pogledate možete li iskoristiti nešto od prošlih godina.

Second- hand shop ili Hrelić prepuni zanimljivih artikala

Još jedna ideja za kreativnu garderobu je i odlazak u second- hand shopove. Ako dobro tražite, možete naći odlične komade odjeće, a ako ste previše ‘fensi’ za second-hand uvijek možete otići u kemijsku čistionicu s kupljenom odjećom.
Za Zagrepčanke tu je i Hrelić. Buvljak na kojem mnoge trendsetterice svake nedjelje uživaju u pronalasku najboljih broševa, nakita ili pak odjeće.

Odlazak na Hrelić preporučemo, jer čak i ako vam se ne svidi odjeća, postoji velika mogućnost da ćete naići na iznimno rijetke predmete, poput CD-a Josipa Katalenića.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap