Pretraga

Urnebesan oglas za posao: Tim Raketa zapošljava Pokemon GO trenera!

A- A+

Pokemon GO groznica u Hrvatskoj je u punom jeku, a obuhvatila je sve generacije, bez obzira na spol. Oduševljenje igricom kod nekih je tako veliko da su si već kupili nove tenisice i sa sobom u ruksaku uvijek imaju osnovnu opremu za preživljavanje. Poznata je i američka priča gdje je dečko dao otkaz na poslu kako bi postao profesionalni pokemon trener. Tako se i na jednom hrvatskom portalu pojavio urnebesan oglas za posao u kojemu se traži Pokemon GO trener.

Screenshot: YouTube

Ako još niste čuli – Tim Raketa zapošljava. Radi se o poslu o kojem su djeca devedesetih, fanovi Nintendovih videoigara, a kasnije i serija Pokemon, sanjali. Ova neprofitna organizacija traži više izvršitelja na poziciji Pokemon Go trenera (M/Ž). Njihovi će zaposlenici svakodnevno morati loviti Pokemone, boriti se za prevlast u Gym-ovima, konstantno zuriti u poluprazni PokeDex, nosati Pokemon jaja kilometrima i naravno u Tim Raketa duhu, neumoljivo loviti neuhvatljivog Pikachu-a.

Izdvojeni članak

Trikovi koje sam skužio igrajući Pokemon Go u Zagrebu

Osnovni cilj organizacije je zavladati svijetom uz pomoć pripitomljenih (zarobljenih) Pokemona. Budući da za posao nećete biti plaćeni, kako bi ste ga efikasno obavljali, morate ga voljeti i u sebi, ako smijemo primijetiti, imati dozu zloće.

Uvjeti koji se od traže su da poznajete imena svih Pokemona, te imate neobuzdanu želju za svjetskom dominacijom. Morate znati slogan Tima Rakete, a to znanje koristit ćete uz svoje vještine pompoznog samonajavljivanja. Strani jezik kojeg zainteresirani moraju poznavati je pika-pika.
Zauzvrat ćete dobiti uniformu s istaknutom oznakom R i nepersonaliziranog Meowta. Imat ćete i svoj službeni balon kojeg ćete moći koristiti neograničeno, a posebna pogodnost je rad u timu od dvoje.

Mjesto obavljanja posla je Pokemon Go svijet, a ako ste zainteresirani javite se kontakt osobama, Jesse i Jamesu. No svakako požurite, oglas je otvoren do 22. srpnja, a možete ga vidjeti na portalu Posao.hr.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap