Pretraga

Uskoro kreće snimanje specijalne nove epizode ‘Prijatelja’, ipak neće izgledati kako su se fanovi nadali

A- A+

Prošle godine najavljeno je kako se popularni Prijatelji vraćaju na male ekrane u obliku dulje specijalne epizode koja će se prikazivati na HBO-u. Zbog pandemije je snimanje odgađano nekoliko puta, a konačno bi do toga trebalo doći u travnju. No, ova epizoda neće izgledati onako kako su si to fanovi možda zamišljali – glumci zapravo neće predstavljati likove iz serije nego sami sebe.

Screenshot: YouTube

Zvijezda serije prijatelji, David Schwimmer, koji je utjelovio Rossa potvrdio je kako specijala epizoda Prijatelja, dugoočekivani reunion, na male ekrane stiže uskoro. Snimanje bi trebalo početi u travnju, prenosi SkyNews. Epizoda se trebala emitirati u svibnju, a početak snimanja trebao je biti lani, no sve je odgođeno zbog koronavirusa.

– Događa se. Zapravo, za malo više od mjesec dana putujem u LA. Konačno smo pronašli način kako bi snimanje bilo sigurno. Dio ćemo čak snimiti vani, zbog sigurnosnih protokola, rekao je Schwimmer.

Jedno od pitanja koje se nametnulo među fanovima ono je o tome tko će ugostiti popularnu šestorku, odnosno voditi specijalnu epizodu. Nagađalo se o nekim poznatim licima, poput Ellen DeGeneres ili Billyja Chrystala, koji se i sam pojavio u epizodnoj ulozi u Prijateljima. No Schwimmer kaže kako niti jedno od njih dvoje neće biti voditelj.

– Mogu vam reći samo tko neće biti voditelj, ali to bi moglo potrajati, našalio se Schwimmer.

Od prikazivanja posljednje epizode prošlo je 16 godina, a u međuvremenu se šestorka samo nekoliko puta u javnosti pojavila zajedno. Zato ne čudi kako fanovi s nestrpljenjem očekuju novu epizodu. No, ona neće izgledati onako kako mnogi od njih očekuju. Lisa Kudrow, glumica koja je utjelovila Phoebe, otkrila je kako glumci neće utjeloviti likove iz serije, nego će predstavljati sebe.

– To nije reboot ili neka skriptirana stvar, ne utjelovljujemo svoje likove. Više je riječ o okupljanju kakvo se nije dogodilo od 2004. godine kada se serija prestala prikazivati, rekla je nedavno Kudrow.

Uskoro kreće snimanje specijalne nove epizode ‘Prijatelja’, ipak neće izgledati kako su se fanovi nadali
Share via
Copy link
Powered by Social Snap