Pretraga

Uz iPhone 13, procurile informacije o još dva nadolazeća uređaja: Evo o čemu se radi

A- A+

Uz informacije za novi iPhone 13, procurile su informacije za još barem dva iPhone uređaja koji će svjetlo dana ugledati u budućnosti. Radi se o jeftinijim verzijama mobilnog telefona SE linije.

iphone se plus

Ilustracija iPhone SE Plus
Foto: Youtube screenshot; EverythingApplePro E A P

Prema informacijama koji raspolaže Filip Koroy, popularni youtuber poznatiji pod pseudonimom EverythingApplePro, iPhone 13 nije jedini model koji Apple ima u skorijoj pripremi. Tehnološki gigant planira osvježiti svoju liniju specijalnih mobilnih uređaja u 2022. i 2023. godini. Radi se o iPhone SE liniji, jeftinijih modela koji uglavnom dolaze u nešto starijem ruhu koristeći dizajn i vanjštinu prethodnih generacija, no s nadograđenim hardverom.

Već su izašla dva modela, a treći, osvježeni SE očekuje se u 2020. Prema zadnjim informacijama trebao bi izgledati kao i sadašnji, koristeći dobro poznato ‘tijelo’ iPhonea 8. No, godinu dana nakon njega, trebao bi doći prvi ikada SE plus. iPhone je to koji će, ako je vjerovati izvorima, neodoljivo podsjećati na iPhone XR. Bit će znatno jeftiniji, a moguće je da će umjesto ‘notcha’ imati samo sitni otvor za prednju kameru, dok će sve ostalo biti zaslon. Kako će to točno izgledati ilustrirao je Koroy, što možete vidjeti u njegovom zadnjem videu, počevši od 8:55 minuta.

Uz iPhone 13, procurile informacije o još dva nadolazeća uređaja: Evo o čemu se radi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap