Pretraga

Uzavrele temperature su pred pragom: Kako odabrati kupaći kostim

A- A+

Početak lipnja svakako je pravo vrijeme za biranje idealnog kupaćeg kostima. Mnoge djevojke kupuju pogrešne modele s obzirom na svoj oblik tijela pa nisu zadovoljne kako izgledaju na plaži. Da se i same ne bi našle u takvoj situaciji, pogledajte koji vam tip kupaćih kostima odgovara sudeći po vašoj tjelesnoj građi.

roofingid.com

Zahvaljujući bogatom izboru kupaćih kostima, prilikom kupovanja idealnog modela nije problem u nedostatku, već u neznanju. Brojne djevojke i žene griješe pri odabiru badića jer ne znaju koji tipovi njihovoj tjelesnoj građi najbolje pristaju. Stoga doznajte koje modele trebate ovo ljeto nositi na plaži shodno vašim grudima, struku ili bokovima.

Velike i male grudi

Male grudi boljka su mogih djevojaka koje se na sve načine trude dodatno ih istaknuti i vizualno povećati. Potonje će vam poći za rukom ako kupite badić što šareniji, ali i s volančićima i dodatnim ukrasima na gornjem dijelu.

Nikako ne biste trebali kupovati nepostavljene trokutiće ili ravne trake koje će vam samo umanjiti svakako male grudi. U širokom krugu biste trebali izbjegavati i jednodijelne kostime.

No, ako ste pak zašli u drugu krajnost, to jest imate velike grudi, naravno i model je drugačiji. Tamnije boje su sretniji izbor, kao i što bi gornji dio trebao imati potporu, to jest biti čvršći. Izbjegavajte nabore volančiće, tanke bretele ili nepostavljene trokutiće.

Djevojkama s velikim grudima dobro stoje i ravne trake umjesto trokutića.

Kruškoliki oblik tijela

Popularno zvani oblik kruške mnogim djevojkama stvara najviše problema pri pronalasku idealnog kupaćeg kostima. Ako imate naglašenije bokove i stražnjicu, donji dio bi trebao biti u obliku tamnijih bokserica ili polugaćica.

www.lojadebiquini.com.br

U ovom slučaju možete birati između jednodijelnih ili dvodijelnih kostima, no imajte na umu da bi kod badića u dva dijela gornji trebao biti u više boja, a donju jednobojan. Ženama kruškolikog oblika najbolje pristaju trokutići s debelim vezicama.

Pješčani sati i bez izraženog stuka

Ako ste građeni kao pješčani sat, prilikom izbora kupaćeg kostima morate obratiti pažnju na grudi i bokove. Najbolje rješenje za djevojke ovakve građe su trokutići i donji dio s vezicama na bokovima.

U slučaju da imate istaknutije grudi od bokova, onda bi vaš gornji dio trebao biti tamnije boje kao i s dodatnim učvšćenjem. Također, možete kupiti i jednodijelni kostim jer isti odlično stoji na ženama s oblinama.

Mršavije djevojke koje nemaju istaknut struk, isti trebaju naglasiti jednodjelni modelima rezanima s obje strane struka. Još ako izaberete tamnije boje, poći će vam za rukom ono što svakim odjevnim predmetom pokušavate – istaknuti struk.

breakfastattiffanys-trendsetter.blogspot.com

Share via
Copy link
Powered by Social Snap