Pretraga

‘Uživo sa hrvatskih plaža’: Viralna grupa puna ‘ljepota Mediterana’ na brzinu skupila skoro 50 tisuća lajkova

A- A+

‘Uživo sa hrvatskih plaža’ nova je grupa na Facebooku, koja je u samo 20-ak dana prikupila gotovo 50 tisuća fanova i ne sumnjivo ima što ponuditi znatiželjnicima iz Hrvatske i eventualnim ‘stranim promatračima’. Prekrasne plaže, nacionalni parkovi, kulturni spomenici, ali i istrenirana muška i ženska tijela, samo su neki od sadržaja koji su za sada objavljeni na ovoj stranici.

Za sve one koji će more tek posjetiti u nekoj kasnijoj fazi ljeta, dobar način da utaže želju za Jadranom je nova viralna Facebook grupa ‘Uživo sa hrvatskih plaža’. U svega 20-ak dana prikupila je gotovo 50 tisuća likeova, a sadržaji koji se objavljuju zasigurno imaju publiku u svim dobnim skupinama.

Izdvojeni članak

‘Uživo iz zagrebačkih tramvaja’: Zarazna Facebook grupa, koja osvaja enormnom brzinom

Uloga koju također ne treba podcjenjivati u kontekstu ove stranice je mogućnost da turisti iz prve ruke vide pojedine lokacije. Tako su primjerice objavljene profesionalne fotografije sa slapova Krke, panorama Dubrovnika te katedrala svetog Jakova u Šibeniku, koja je i dio svjetskog kulturnog UNESCO-vog nasljeđa.

S druge strane mnoštvo je fotografija dobro istreniranih ženskih i muških tijela, kadrova s mečeva picigina, isječci s tuluma na plaži diljem obale i tako dalje.

‘Uživo sa hrvatskih plaža’ ima veliki potencijal predstaviti mnogobrojne zakutke ‘najljepše obale na svijetu’ i brojnih turista koji ju posjećuju, samo ako se ne pretvori u stranicu kriomice fotografiranih ‘neopreznih’ kupačica i kupača.

Neke od do sada objavljenih fotografija, pogledajte u galeriji.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap