Pretraga

Uznemirujući novi trend plastičnih operacija koje kreiraju ‘Joker-osmijeh’

A- A+

Stanovnici Južne Koreje poznati su po bizarnim plastičnim operacijama kojima se podvrgavaju, a da ne bi postalo dosadno, sad su izmislili još jednu. Naime, u zadnje vrijeme iznimno je popularno postao tzv. ‘joker osmijeh’. Novi trend u plastičnoj kirurgiji je zavrtanje kutova usana kako bi osoba na licu dobila ‘vječni osmijeh’.

www.youtube.com

U Južnoj Koreji ne čekaju previše prije izbacivanja novih trendova u plastičnoj kirurgiji, pa je tako od nedavno iznimno popularan postao bizaran trend stvaranja vječnih osmijeha zavrtanjem kuteva usana kirurškim zahvatom. Spomenuti zahvat obavlja klinika AONE, piše Business Insider.

Izdvojeni članak

Krafne na čelu, ljubljenje kvaka, insekti na glavi-najbizarniji japanski trendovi

Fotografije bizarnog trenda prvo su se pojavile na Redditu, a iako autentičnost fotografije nije potvrđena, operacije se u Južnoj Koreji doista izvode. O proceduri je još 2012. pričao dr. Kwon Taek Keun, osnivač klinike, a rezultate je opisao kao zavrtanje kuteva usana tako da uvijek izgledate kao da se smiješite, a kad to zaista činite, to se vidi još i bolje.

Južna Koreja je inače postala svjetski lider u plastičnim operacijama po glavi stanovnika, sudeći prema podacima International Society of Aestethic Plastic Surgeons. Čak dvadeset posto južnokorejskih žena otišlo je pod nož kako bi dobile drugačije linije lica, piše Huffington Post.