Pretraga

Večer talenata na Savi: Nakon prvog online izdanja, dobili smo i prvi savski supertalent

A- A+

Ovaj vikend je organiziran prvi talent show imena Večer talenata na Savi, a natjecatelji su, očito, bili studenti sa Save. Iako se event ustvari trebao održati u kinu Forum u studentskom domu Stjepan Radić, zbog svega što se dogodilo, i on je preseljen u online svijet.

foto: Večer talenata na Savi | privatna arhiva

Prvo, a nadamo se ne i posljednje, izdanje savskog ‘Supertalenta’ je pratilo putem live streama preko 2.6 tisuća ljudi. Event je bio organiziran tako da su natjecatelji, organizatori i gosti iznenađenja bili na video pozivu, koji se zatim uživo streamao na stranici događaja, i po grupama studentskih domova.

Izdvojeni članak

Traži se supertalent sa Save: Prijave su u tijeku, a evo kako doći do ulaznica

Iako su na početku imali tehničkih poteškoća, ubrzo su se uspjeli uskladiti, pa čak i pobijediti pauze svakih 40 minuta kada bi ih Zoom prekinuo, i iskoristili to vrijeme za puštanje ‘reklama’.

Sam event je trajao više od 3 sata, od devet natjecatelja, njih osam su pjevali, dok se jedan natjecatelj predstavio s mađioničarskim trikovima. O atmosferi nam je pričala jedna od organizatora samog događaja, studentica Gabriela Lakić.

Uspjeli smo ostvariti ovako nešto, iako smo svi bili kilometrima udaljeni

– Imali smo 4 gosta iznenađenja, s time da jedna gošća nije bila prisutna zbog privatnih obaveza, te njezinu snimku nismo mogli otvoriti, nastale su neke tehničke poteškoće. Drugi gost iznenađenja bio je Ivan Filipović poznatiji i kao Haro, bivši stanovnik Save koji nas je zabavio uz mix pjesama koje su se najviše pjevale na našoj Savi te nas tako sve uveselio i dirnuo. Druga dva gosta su bila Tin Sedlar i Goran Vinčić, stand up komičari, uz koje smijeha nije nedostajalo. Izvođenje ovakvog eventa i to online putem nije bilo niti malo lako i bilo je dosta izazova i poteškoća (ponajprije tehničkih) s kojima smo se trebali nositi, ali sam i prezadovoljna jer smo uspjeli ostvariti ovako nešto i vjerujem zabaviti ljude iako smo svi bili kilometrima udaljeni diljem Lijepe naše. Na Zoom-u je bilo ludo, stalno smo se dopisivali, pa zvali admina koji je puštao videe, a on je bio zaokupljen doista svim tim tehnikalijama, pa pauza, pa opet kreni. Izazovan zadatak doista, no uz dobru koordinaciju svega, može se uspjeti rekla nam je Gabriela.

Nakon svih nastupa, bilo je organizirano glasanje putem ankete koja se dijelila po Facebook grupama, a rezultati su pokazali da je najveći broj glasova odnio Igor Veber, koji je oduševio sve prisutne s vlastitom izvedbom pjesme ‘Moj lipi anđele’ Olivera Dragojevića. Na drugom mjestu se našao mađioničar Romano Petrović, a treće mjesto je zaslužila Katarina Ivkić koja je pjevala pjesmu Nine Badrić, ‘Rekao si’.

Sljedeće izdanje

Prvo izdanje ovog showa je prošlo i više nego dobro, a svi se nadamo da će se sljedeće godine ponoviti, ipak u normalnom izdanju.

– Iskreno se nadamo i željeli bismo da se Večeri talenata na Savi iz godine u godine ponavljaju, ali uživo u kino Forumu na našoj Savi. Ovi mladi natjecatelji su pružili primjer i drugima da se odvaže i prijave sljedeće godine te zasjene svih na pozornici, poručila je Gabrijela.

Također, ako niste uspjeli pratiti jučerašnji show, možete ga pogledati i danas!

Večer talenata na Savi: Nakon prvog online izdanja, dobili smo i prvi savski supertalent
Share via
Copy link
Powered by Social Snap