Pretraga

Veliki koncert na otvorenom, bit će i graha: Sprema se zabava na Filozofskom prije ispitnih rokova

A- A+

Već tradicionalno, 19. godinu zaredom, na parkiralištu ispred Filozofskog fakulteta u petak će se obilježiti i proslaviti završetak još jedne akademske godine. Taman prije ispitnih rokova, Klub studenata Filozofskog fakulteta poziva na zabavu uz odlične bendove i besplatan grah. Studentima se mogu pridružiti i svi oni željni dobre zabave, s obzirom na to da događaj nije namijenjen isključivo studentima.

Screenshot: KSFF Facebook

KSFF Open Air u petak će se održati 19. put po redu. Na parkiralištu ispred zagrebačkog Filozofskog fakulteta tradicionalno će se proslaviti završetak još jedne akademske godine.

– Trebamo li uopće najaviti Open Air? Realno, znamo da jedva čekate 7.6., zadnji dan predavanja kada ćemo već tradicionalno obilježiti XIX. Open Air na već poznatom vam mjestu: parkiralištu ispred Filozofskog. Bit će odličnih bendova, bit će graha, bit će veselo. Dođite, zabavite se i provedite zadnji slobodan dan prije ispitnih rokova najbolje što možete (iako, nemojte se lagati, znamo da nećete izaći na prvi rok), stoji u eventu na Facebooku, u kojem možete saznati sve o ovogodišnjem Open Airu.

Open Air počinje u petak u 16 sati, a trajat će do ponoći. Nastupit će bendovi Push My Car, Drowsy Lizards, Bordeaux Band i Mamut. Koncert je besplatan, dijelit će se i grah, a događaj je otvoren za sve željne dobre zabave.

Veliki koncert na otvorenom, bit će i graha: Sprema se zabava na Filozofskom prije ispitnih rokova
Share via
Copy link
Powered by Social Snap