Pretraga

Veliki reunion nakon 35 godina! Grupa ABBA snimila je nove hitove, a pripremaju i turneju

A- A+

Veliki pobjednici Eurosonga, miljenici svjetske i mlađe i starije publike, svojevremeni nositelji top ljestvica: švedski bend ABBA, prije dva dana na svom Instagram profilu objavili su vijest koja je razveselila mnoge obožavatelje. U punom sastavu, nakon 35 godina, snimili su čak dvije nove pjesme i najavili digitalnu turneju.

Screenshot YouTube

Slavnu švedsku četvorku čine Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson i Anni-Frid Lyngstad. Poznatiji su pod imenom ABBA, a scenom su vladali 70-ih i početkom 80-ih godina prošlog stoljeća, dok se nisu raspali. Tih desetak godina vladali su top ljestvicama, a na temelju njihovih pjesama snimljen je i poznat mjuzikl Mamma Mia.

Vole ih i mladi i stari, a da je bend nakon toliko godina snimio čak dvije nove pjesme objavili su na svom službenom Instagram profilu. Jedna od pjesama, I still have faith in you, bit će izvedena u prosinu, stoji u njihovoj objavi. I to u digitalnoj verziji, u obliku Abbatara!

Osim novih pjesama, u 2019. ili 2020. godini očekuje se i Abbatour. Radi se o digitalnoj turneji za koju se pripremaju Abbatari, prenosi Independent.

ABBA je u svojoj karijeri prodala preko 400 milijuna albuma, a imali su čak devet Broj 1 hitova u Ujedinjenom Kraljevstvu između 1974. i 1980. Od 1986. nisu nastupali skupa, stoga se ovom reunionu posebno veselimo.

Veliki reunion nakon 35 godina! Grupa ABBA snimila je nove hitove, a pripremaju i turneju
Share via
Copy link
Powered by Social Snap