Pretraga

VIDEO: Amerikanka pljuje po Zrću i Hrvatima

A- A+

Mlada Amerikanka je snimila video o svom najgorem putovanju u životu i objavila ga na YouTubeu. Odluka je pala na našu zemlju, a na snimci pljuje po Zrću i cijeloj Hrvatskoj. Ništa joj nije bilo po ukusu, a naš je narod opisala kao primitivan, nepismen i ružan.

Prepotentna Amerikanka se prijavila na natječaj jedne turističke agencije za nagradno putovanje u Pariz. Kao zadatak morala je snimiti video o svom najgorem putovanju u životu, a ona se odlučila opisati hrvatsko Zrće, prenosi Tipitv.hr.

Iritantna djevojka nije štedjela na ružnim riječima. Popljuvala je Zrće, cijelu Hrvatsku i njene stanovnike.

– Hrvatske plaže su ružne, Hrvati su neobrazovani i siromašni, kokteli su preskupi, a i usluga je loša, opisala je djevojka. Još je nadodala kako je Zrće prepuno pijani primitivaca, ružnih i debelih muškaraca s tetovažama Djevice Marije i neobrazovanih siromašnih ljudi.

Ni Hrvatice nisu bolje prošle jer ih je opisala kao superdroljaste cure s umjetnim noktima i grudima. Usluga joj je bila užasna, konobari i glazba također.

Ne zna se jesu li ove riječi odraz njenog mišljenja ili si na ovaj način jedino želi osigurati pobjedu i otputovati u Pariz.

VIDEO: Amerikanka pljuje po Zrću i Hrvatima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap