Pretraga

Video: Bespoštedna borba djevojke i preuskih traperica

A- A+

Kada razgovarate s djevojkama o bilo kojoj temi vezanoj za tjelesnu masu, konfekcijske brojeve, dijete, mršavljenje, debljanje treba biti oprezniji nego s dalekovodima električne energije. Cure često imaju samo njima jasnu viziju vlastitog tijela, koja se ne bi trebala bez pretjerane nužde osporavati. S tim u vezi će mnoge rado umanjiti pokazatelje na vagi ili stvarni konfekcijski broj odjeće. No, što kada stvarno treba ući u preuske traperice, za koje djevojka vjeruje da su joj ‘kao salivene’. Pogledajte u video isječku!

Screenshot: YouTube

Teško se pomiriti da su brojevi koje pokazuje vaga ili metar, za nekoliko znamenki veći nego oni koje si mi utvaramo u glavi. Tako onda teme o tjelesnoj masi često postaju tabui, osobito za pripadnice nježnijeg spola, kojima je ovo područje po osjetljivosti u rangu s komplimentiranjem bivše djevojke.

Izdvojeni članak

Izaberite idealne traperice prema obliku tijela

Potpuno je ljudski imati malo iracionalniju sliku o sebi, od one koja je istinita. No, odlazak u krajnosti tako onda može izroditi niz smiješnih situacija.

Neka nedavna istraživanja su pokazala da čak 40 posto djevojaka nosi preuske traperice zbog toga što se ne mogu pomiriti s činjenicom da im je neophodan veći broj.

Kako to izgleda u praksi, pokazala je na vrlo duhovit način mlada djevojka u kratkom video isječku. Sve je dozvoljeno, osim odustajanja!

Video: Bespoštedna borba djevojke i preuskih traperica
Share via
Copy link
Powered by Social Snap