Pretraga

Video: Briljantni beat boxer oponaša čitav muzički orkestar

A- A+

Tom Thum je Australac iz Brisbanea, koji ima nesvakidašnji talent. Samo uz pomoć usta i mikrofona odnosno beat boxingom, može oponašati cijeli orkestar instrumenata. Gostovajući na TED konferenciji u Sydneyu Thum je oduševio sve prisutne, svojim nastupom gdje je raspon oponašanih zvukova sezao od prirodnih pojava, leta aviona do trube i modernih techno zvukova.

Screenshot: You Tube

Australac Tom Thum beat boxer je iz Brisbanea, čiji raspon oponašanih zvukova seže od klasičnih glazbala do prirodnih pojava. Na nastupu koji je nedavno imao na TED konferenciji u Sydneyu pokupio je ovacije prepune dvorane, svojim komično-muzičkim pristupom.

Thum je obišao svijet baveći se beat boxingom, pa je u dijelu svoga neobičnog nastupa približio prisutnima, kako je doživio neke od zemalja koje je posjetio. Pronašao se u njegovom nastupu i ‘kralj popa’ Michael Jackson, kao i blues izvedbe na puhačkim instrumentima.

– Pojednostavljeno, koristim svoja usta na čudan način, kako bi zaradio novac, u šaljivom je tonu Thum otvorio svoj nastup. U videu pogledajte nesvakidašnje ‘glasovne’ mogućnosti ovog Australca.

Video: Briljantni beat boxer oponaša čitav muzički orkestar
Share via
Copy link
Powered by Social Snap