Pretraga

Video: Čudne stvari koje muškarci rade kad ostanu sami u stanu

A- A+

Svatko od nas nekada poželi uživati u vlastitom dom u samoći bez da ima na umu raditi išta konstruktivno. A kako je to svima poznato, u trenutku kad nas nitko ne okružuje osim zidova, radimo ono što nikad u društvu ne bismo napravili. Evo koje čudne stvari radi brojni  muškaraci kad ostanu sami u stanu.

Foto: Screenshot YouTube

Imidž koji izgradimo u društvu često narušimo kad se povučemo u osamu. Djevojke koje tvrde da se mrze fotografirati, kad ostanu same u stanu sigurno ‘opale’ koji selfie koji kasnije pobrišu, plešu i pjevaju bez obzira na talentiranost ili slušaju glazbu koju nikada u društvu ne bi pustile.

No i suprotni spol krije neke tajne koje izlaze na vidjelo tek kad su sigurni da ih nitko ne okružuje. Nedavno se internetom proširio šaljivi video o cimeru koji je mislio da je sam u stanu i iako su se mnogi muškarci nasmijali na njegovu ‘opuštenost’, mnogi od njih rade isto.

Pogledajte koje to čudne stvari rade pripadnici snažnijeg spola kad imaju popodne slobodno te su uvjereni da su potpuno sami u stanu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap