Pretraga

[VIDEO] Dali su umirovljenicima da slušaju Pastu Italianu, njihove reakcije su urnebesne

A- A+

Kolege s portala mirovina.hr, već skoro tradicionalno, izdali su video o reakcijama umirovljenika na popularne pjesme. Ovoga puta stanari Doma za starije na Trešnjevci dali su da poslušaju Pastu Italianu, a njihove reakcije su bile toliko urnebesne da su počele dobivati svoje memeove na internetu.

Vojko V na svom je novom albumu, zajedno s popularnim izvođačem Tončijem Huljićem i reperom Krešom Bengalkom, izbacio hit Pasta Italiana. Njihov spot na YouTubeu ima više od milijun pregleda, a to je bio odličan povod za novi nastavak serijala ‘Umirovljenici reagiraju’, pišu kolege s portala mirovina.hr. Cijelu playlistu serijala možete pogledati ovdje.

‘Govori o pasti za zube. Ja svaku večer perem zube, zato ih i imam’

Posjetili su umirovljenike iz Doma za starije na Trešnjevci, sa sobom ponijeli tablet i tamo im pustili Pastu Italianu. Mišljenja među starima su podijeljena, no reakcije su nedvojbeno urnebesno zanimljive i smiješne. Slušajući stihove odmah pri početku, jedna je umirovljenica ustanovila kako Vojko, Huljić i Bengalka zapravo pjevaju o – zubima.

– Govori o pasti za zube. Ja svaku večer perem zube, zato ih imam, rekla je jedna umirovljenica.

Neki su dalje ustanovili kako im se pjesma sviđa jer ‘nije teški rep’, drugi su rekli kako Pasta Italiana ‘nije za njihovu generaciju, već za unuke’, a bakica s početka videa, nakon neke 2 minute slušanja pjesme opet ustuknula ‘a šta on još uvijek o zubima?’.

Reakcija ove bake je toliko urnebesna da je dobila svoj meme

Zanimljive, ozbiljne, pozitivne, negativne. Reakcija je bilo svakakvih, a najupečatljivije su nam ostale, naravno, one smiješne. Jedna je baka gledajući spot i Krešu Bengalku samo složila neponovljivu grimasu na licu i izrekla ‘a jesi grdi’.

To se gledateljima posebno svidjelo pa je reakcija bake postala prilično popularna, idući toliko daleko da je dobila i svoj meme.

Ovo je već treći video u serijalu ‘Umirovljenici reagiraju’. Na ovoj poveznici možete pogledati i ostala dva u kojima umirovljenici reagiraju na sastav High5 te isprobavaju Snapchat filtere.