Pretraga

[VIDEO] Dječak (11) iz BiH nastupom u muzičkom showu rasplakao regiju

A- A+

Već par dana mediji u Hrvatskoj te susjednim zemljama, oduševljeno pišu o nastupu 11-godišnjeg Marka Bošnjaka iz bosanskohercegovačkog gradića Rame, koji je izvedbom pjesme ‘One Night Only’ u showu ‘Pinkove zvezdice’ rasplakao žiri, a publiku natjerao na dugotrajni standing ovations. Na kraju se Marko i sam rasplakao, a član žirija Hari Mata Hari je prokomentirao da se ovime slobodno može završiti natjecanje, jer je izvedba bila perfektna!

U prvoj epizodi nove sezone muzičkog showa ‘Pinkove zvezdice’, sve je ostalo u sjeni briljantnog nastupa 11-godišnjeg Marka Bošnjaka i njegove izvedbe pjesme ‘One Night Only’. Proizveo je toliko emocija da su se članovi žirija jedan po jedan puštali suze. Na kraju se ‘slomio’ i sam Marko.

Izdvojeni članak

Pustila glas na X Factoru pa rasplakala cijelu dvoranu

– Možemo ovim i takmičenje završiti, ovo je perfektno. Sve elemente svjetskog pjevanja imaš… Ja nemam riječi i ne mogu da opišem.. Samo na svjetskom nivou sam čuo da netko sve u pjesmi stavi, komentirao je nakon nastupa jedan od članova žirija Hari Mata Hari.

Simpatije je pokupio i kod ostalih članova žirija pa su se između ostalog pitali i što 11-godišnjak iz Rame još može nakon ove izvedbe, koje se ne bi posramile niti mnoge njegove puno starije i iskusnije kolege.

Markova izvedba ‘One Night Only’ do sada je samo na YouTubeu pogledana preko milijun i 800 tisuća puta, a dok se očekuje što će dječak vanserijskog talenta sljedeće pripremiti, u međuvremenu je objavljen još jedan video klip u kojem izvodi pjesmu ‘Zajdi, zajdi’.

[VIDEO] Dječak (11) iz BiH nastupom u muzičkom showu rasplakao regiju
Share via
Copy link
Powered by Social Snap