Pretraga

Video: Freestyle nogometašica (17) pokazuje nevjerojatne majstorije

A- A+

Indi Cowie američka je 17-godišnjakinja i majstorica nogometa i free style trikova u ovom sportu. Već u dobi od pet godina počela je igrati za škotskog velikana Celtic, a i inače ima škotsko podrijetlo. Prošle je godine postala prvakinja Fifa World Streeta, najbolje izvodeći fore s nogometnom loptom, a priznanje joj je uručio Lionel Messi. Ova djevojka se svojim nogometnim vještinama već upisala u Guinnessovu knjigu rekorda, a uz sve studira fotografiju i video umjetnost na sveučilištu North Carolina te nastupa za ženski nogometni tim svoga fakulteta.

Amerikanka škotskog podrijetla Indi Cowie oduševljava svijet nogometnim umijećem. Već u dobi od pet godina, ova sada 17-godišnjakinja počela je igrati za Celtic iz Glasgowa, a uz to je izvrsna u izvođenju free style trikova s loptom. To joj je prošle godine priznala i krovna nogometna organizacija, proglasivši je najboljom na Fifa World Streetu, a imala je čast za to primiti pehar od Lionela Messia.

Izdvojeni članak

Video: ‘Planiram se freestyle nogometom baviti dok mi god tijelo bude dopuštalo’

Uz spomenuto natjecanje Fifa World Street Indi je pokazala svoje umijeće na još nekoliko revijalnih predstava, na kojima su sudjelovali primjerice Pep Guardiola, Kobe Bryant i još nekoliko sportskih veličina.

Snimala je tv reklamu za Play Station, a nogometne trikove je pokazala pred 76 tisuća ljudi u poluvremenu utakmice Manchester United – Chelsea na Old Traffordu.

Trenutno osim free stylea, nastupa za fakultetski nogometni tim na Sveučilištu North Carolina, gdje Indi studira fotografiju i video umjetnost.

U videu pogledajte zašto ovu djevojku cijene nogometni zaljubljenici diljem svijeta, ali i struka.

Video: Freestyle nogometašica (17) pokazuje nevjerojatne majstorije
Share via
Copy link
Powered by Social Snap