Pretraga

[VIDEO] Gdje mu je pamet? Popeo se na vanjsku stranu balkona HNK i skakutao po zgradi

A- A+

Nakon što je policija u petak rastjerala okupljene studente s parkirališta pored doma ‘Stjepan Radić’, tulumi su se preselili na Jarun i ispred Hrvatskog narodnog kazališta. Profesorica s ADU-a objavila je video u kojemu se jedan od okupljenih odlučio popeti na vanjsku stranu balkona HNK-a te je doslovno skakutao po izbočenim dijelovima zidova kazališta.

skakanje po hnk

Screenshot: Twitter

Toplije vrijeme i zatvoreni kafići i klubovi ponovno su, a unatoč epidemiološkim mjerama, ‘dozvali’ mlade na okupljanje u vanjskim prostorima. Tulum koji se u petak održao na parkiralištu pored Studentskog doma ‘Stjepan Radić’ u subotu se preselio na Jarun, a jednim dijelom i ispred Hrvatskog narodnog kazališta, koje je i tijekom prošle godine zamijenilo izlaske u kafiće i klubove.

Zabrinjavajući prizor s tog druženja na Twitteru je objavila profesorica s Akademije dramske umjetnosti i redateljica Snježana Banović. Video, koji je u kratkom roku postao viralan na društvenim mrežama, prikazuje mladića koji se popeo na vanjsku stranu balkona, a potom skakutao i šetao po izbočenim dijelovima vanjskog zida.

Iako je samo jedan pogrešan korak bio dovoljan da s visine nekoliko metara padne na beton, umjesto da ga spriječe u tom opasnom naumu, okupljeni su – navijali. Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

[VIDEO] Gdje mu je pamet? Popeo se na vanjsku stranu balkona HNK i skakutao po zgradi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap