Pretraga

[VIDEO] Izvedba mlade đakovačke glazbenice dosegla 2 milijuna pogleda na YouTubeu

A- A+

U listopadu smo predstavili 17-godišnju glazbenicu iz Đakova Ivu Ćurić, koja je svojom ugodnom bojom glasa te gitarističkim sposobnostima, stekla mnoštvo obožavatelja u cijeloj regiji. O tome svjedoči činjenica da je njen video u kojem izvodi pjesmu ‘Ljubavi moja’ srpskog benda Elitni odredi, dosegao vrtoglavih 2 milijuna pogleda na YouTubeu.

Foto (privatna Ivina arhiva)

Mlada gitaristica Iva Ćurić (17), stekla je mnoštvo obožavatelja objavom glazbenih obrada na YouTubeu. Učenica Ekonomske škole ‘Braće Radić’ u Đakovu stigla je do jednog laskavog priznanja. Naime njen video u kojem izvodi pjesmu srpskog benda ‘Ljubavi moja’, dosegao je dva milijuna pogleda na YouTubeu.

Izdvojeni članak

Tinejdžerica (17) iz Đakova glazbenim obradama osvojila YouTube

– Ti klikovi mi znače samo ponos! Sretna sam jer se ljudima svidio moj rad i što slušaju moje obrade. Zbog velikog broja pogleda došla sam na dobar glas pa me tako često zovu na gaže, rekla nam je Iva komentirajući svoje ne baš uobičajeno postignuće.

Osim ove uspješnice, Iva je objavila je još desetak video izvedbi te se kreću od nekoliko tisuća pregleda do milijuna.

Kada smo još u listopadu razgovarali s njom, rekla nam je da nije pohađala glazbenu školu te da je samouka.

– Vidjela sam od jedne prijateljice kako svira gitaru pa sam ju pitala gdje je naučila svirati. Ona mi je rekla da je sama počela pa sam i ja odlučila probati i eto uspjelo je, izjavila je tada Iva.

Još se nije odlučila izdati autorsku pjesmu, ali tko zna, možda joj i ovaj broj pogleda njenih izvedbi da vjetar u leđa.

Poslušajte, ako već niste, spomenutu obradu pjesme ‘Ljubavi moja’.

Copy link
Powered by Social Snap