Pretraga

Video: Kako bi izgledala nastava da nam predaje profesor Wikipedija

A- A+

Zahvaljujuću Googleu, Wikipediji i općenito internetu, današnji školarci i studenti imaju olakšan pristup svim potrebnim informacijama pa im je zbog toga i učenje manje zahtjevno od nekadašnjega. No, kako bi izgledalo da su nam profesori Wikipedije te da drže nastavu pred punom dvoranom?

Mnogi imaju predrasude prema najvećoj online enciklopediji – Wikipediji, jer se na istoj nalaze netočne i neprovjerene informacije. Ipak se radi o najčešće konzultiranoj web stranici prilikom pisanja eseja, referata, seminara i općenito domaćih zadaća.

Izdvojeni članak

Jovanović poručio mladeži: Ne koristite hrvatsku Wikipediju, podaci su falsificirani

Koliko god bili negativno nastrojeni prema Wikipediji, ista nam uvelike pomaže u izvršavanju svojih školskih ili studentskih dužnosti. Na navedenoj internetskoj enciklopediji pronalazimo razne zanimljivosti, čak i kad nisu previše bitne za pojam koji potražujemo.

Možete li zamisliti da vam predavanje drži upravo profesor Wikipedija? Kako bi se snašli u situaciji da studenti bolje i točnije barataju nekim datumima ili terminima od njih? Ne trebate zamišljati jer je ekipa s College Humora napravila video s upravo takvim scenarijem.

Stoga pogledajte kakvo bi nam obrazovanje bilo da su voditelji kolegija i naši predavači ljudski oblici popularne Wikipedije.

CollegeHumor's Favorite Funny Videos

Copy link
Powered by Social Snap