Pretraga

[Video] Legendarni kapetan Picard ispričao anegdotu sa zagrebačkim konobarom

A- A+

Društvenim mrežama širi se video nastupa legendarnog glumca Patricka Stewarta u talk showu Jay Lena. Stewart, najpoznatiji kao glumac koji je utjelovio kultni lik kapetana Picarda u seriji Zvjezdane staze, Lenu je ispričao najdražu anegdotu sa svojim obožavateljima koja se dogodila, vjerovali ili ne, u ratnom Zagrebu. 

foto: YouTube/screenshot

Izdvojeni članak

[VIDEO] Picard poručio političarima: Gledajte Star Trek i učite

U isječku Stewartova nastupa u emisiji slavnog voditelja Jay Lena, legendarni glumac priča o najdražem iskustvu koje su mu priredili obožavatelji.

Ranih devedesetih, kada se snimala i prikazivala serija Zvjezdane staze: Nova generacija u kojoj je Stewart glumio kultnog kapetana Picarda, nije baš bilo puno mjesta na svijetu na kojima se slavni glumac mogao sakriti od obožavatelja. Radovao se zato snimanju u ratnom Zagrebu, misleći kako će u zemlji koja je preokupirana borbom za neovisnost, bar nakratko moći biti anoniman.

Jedne nedjelje, Stewart je otišao na večeru u restoran u starom dijelu grada. Kako kaže, restoran je bio u bivšem samostanu, impresivnog ugođaja i uglađenog osoblja. Stewartu je pristupio konobar u fraku i pristojno uzeo narudžbu, ničime ne odajući da poslužuje slavnu osobu. Nakon čaše izvrsnog dalmatinskog vina, Stewart naračuje salatu kao predjelo. Konobar ponovno pristojno i uzima narudžbu.

No, kada je donio salatu, na njoj bila replika broda Voyager izrađena od krastavaca i drugih ukrasa.

– E to je klasa, rekao je Stewart uz oduševljeni pljesak publike.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap