Pretraga

Video: Majicu za norijadu možete izraditi i sami, pogledajte kako smo mi napravili našu

A- A+

Norijada je sve bliže, a ako ste jedan od onih razreda koji sve rade u zadnji čas, pa tako i majice za norijadu, donosimo vam video tutorial o tome kako ih možete napraviti i sami. Kako će naši novinari, kao i svake do sada, pratiti norijadu u Zagrebu odlučili su se pridružiti maturantima u veselim bojama, a cijeli proces izrade smo i snimili pa nas možete i kopirati.

majica srednja hr za norijadu

Foto: srednja.hr

Još je oko dva tjedna ostalo do kraja nastave za maturante koji će 26. svibnja izaći na ulice diljem Hrvatske i proslaviti svoj ‘ludi dan’, odnosno norijadu. Zadnji dan u srednjoškolskom obrazovanju nikako ne može proći bez ludih i šarenih majica s različitim natpisima, ali i potpisima kolega iz razreda.

S ludim majicama ove će se godine maturantima u Zagrebu pridružiti i naši novinari koji će pratiti njihovo slavlje i povorku od Trga bana Josipa Jelačića pa do Bundeka. No, naše majice nismo dali raditi, već smo udružili snage i sami ih napravili, a cijeli proces izrade smo i snimili kako biste nas i vi mogli onda kopirati ako ste onaj razred koji uvijek u svemu kasni, pa tako i u naručivanju majica za norijadu.

Izdvojeni članak

[FOTO] Pogledajte galeriju najboljih natpisa na majicama s prošlih norijada

Sve što vam treba jest majica, nova ili stara, boje za tekstil, kistovi i dobra volja kolega iz razreda. Mi smo se odlučili za bijelu majicu, a kako je imala natpis na sebi to smo najprije prekrili bijelom bojom. Nakon toga smo se odlučili za šareni dizajn boja koje se slijevaju te smo dodali natpis srednja.hr kako biste nas lakše prepoznali.

Detaljan postupak izrade majice pogledajte u videu, a kada nas u majicama s kamerama i fotoaparatom vidite na norijadi možemo se slikati i snimati, samo nas nemojte gurati u fontanu!

 

@srednja_hrZašto bi bili kao svi kad možete imati prefora DIY majice za norijadu! 👕😎 #diy #norijada #matura #srednja #justsrednjathings #tutorial #fyp #foryoupage

♬ Happy and fun corporate music for advertising. – TimTaj

Copy link
Powered by Social Snap