Pretraga

[Video] Maturantica s Krka oduševila žiri Voicea

A- A+

Osamnaestogodišnja Stefany Žužić, maturantica srednje škole u Krku oduševila je nastupom na audiciji showa Voice. Stefany je nastupila s pjesmom Caruso Lucia Dalle, a okrenuli su joj se Jacques i Tony Cetinski. Za mentora je izabrala Jacquesa.

Stefany Žužić foto|Facebook

Osim što je učenica četvrtog razreda srednje škole hrvatski Kralj Zvonimir na Krku, talentirana Stefany, uči i solo pjevanje u srednjoj glazbenoj školi u Volovskom.

U njenom profilu na stranicama Voicea stoji kako se pjevanjem bavi od svoje pete godine, kada je postala članicom dječjeg zbora, potom i crkvenog zbora, a išla je i na privatne satove pjevanja. 

Iako uči operno pjevanje, njena ljubav je pop glazba. Pjevačka natjecanja nisu joj strana, a u The Voiceu nema velika očekivanja kada je riječ o plasmanu, nego joj je želja iskušati vlastite mogućnosti. Od pjevačica voli Adele, Jessie J, Arethu Franklin. Kada joj natrpan raspored dopusti, voli otići u teretanu, šetati sa psom i svirati klavir.

Nastup s kojim se predstavila u Voiceu pogledajte u videu!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hr_HR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

#TheVoiceHRT #teamJacques

Posted by Stefany Žužić – The Voice HRT on 30. siječnja 2016

Share via
Copy link
Powered by Social Snap