[VIDEO] Mlade Hrvatice pomele pozornicu na nizozemskom Voiceu i osvojile srca žirija te publike

Bend Luminize koji čine četiri Crikveničanke, imao je nekoliko hitova na top listama u Hrvatskoj, no glazbenu karijeru je ipak odlučio graditi u inozemstvu, preciznije u Nizozemskoj. To se dobro poklopilo s izmjenama u showu The Voice, u kojem su predstavljenje nove propozicije pa od sada u tom televizijskom formatu mogu sudjelovati i bendovi. I tako su u nizozemskom The Voiceu, koji uživa enormnu popularnost, kao prvi ženski bend u povijesti tog natjecanja nastupile članice Luminizea ostavivši izvrstan dojam.

Screenshot: YouTube

– Izbor pjesme pao je na “Lady Marmelade”, pjesmu koja predstavlja “girl-power” i u skladu je s rokerskom energijom s kojom cure zrače. Da je njihova energija zarazna, a Marcelin glas obara s nogu, potvrdila je činjenica da su dva mentora odmah zaplesala i okrenula svoje stolice, istaknuto je u priopćenju PR službe benda.

[VIDEO] Pjesma finalista The Voicea osvojila srca publike i vrhove top ljestvica

Waylon, nizozemski pjevač i prošlogodišnji predstavnik Nizozemske na Eurosongu 2018. oduševio se Crikveničankama.

– Ne samo da dobro izgledate i pjevate, nego odlično i svirate. Imate sve što je potrebno i zaista ste jedinstvene! Ovako nešto još nemamo na sceni, rekao je Waylon.

Ali B, nizozemski popularni reper prepoznao je djevojke s jednog od radijskih gostovanja te pohvalio i glazbu koju same stvaraju.

Djevojke su za svog mentora odabrale Waylona, budući da im je on jedan od najdražih nizozemskih pjevača, a i svojom glazbom i zvukom imaju poveznicu.

Na kraju spomenimo da je Luminize za vrijeme djelovanja u Hrvatskoj imao hit ‘Zašto još volim te’, koji su izvodile zajedno s Marinom Jurićem – Čivrom, a koji je nekoliko tjedana bio u vrhu radijskih top ljestvica u Hrvatskoj te dosegao gotovo 4,5 milijuna pogleda na YouTubeu.

Nastup s audicije The Voicea, u manje od tri dana ima pak više od 100.000 pogleda na istoj video platformi.

Odgovori