Pretraga

Video: Mladi hokejaš žestoko prebio protivnika

A- A+

Svi koji povremeno uživaju gledajući hokej znaju kako su brutalna šaketanja sastavni dio ovog grubog sporta. Kako mladi hokejaši od malih noga uče klizati tako se kale i u svim drugim vještinama pa tako neki počnu već rano pokazivati poseban talent u šaketanju. Posebnu medijsku pažnju posljednjih dana je upravo zbog toga privukao Steven Haydon koji je dobio titulu jednog od najopakijih ‘boksača’ na klizaljkama.

Steven Haydon je 18-godišnji hokejaš Odesse Jackalopesa i nosi titulu jednog od najopasnijih igrača u Sjevrnoameričkoj ligi za mlade hokejaše (NAHL) jer je iznimno brutalan u šakačkim dvobojima koji su sastavni dio ovog grubog sporta. Njemu ‘boksanje’ nije strano, a u centar medijske pozornosti je opet stigao u prošlom kolu kada su njegovi Jackalopesi igrali protiv Corpus Christija.

Naime, žestoki Haydon se ozbiljno pomlatio s Andrewom Parasom te svojeg suparnika pošteno nalupao. Ipak valja napomenuti kako je Paras ostao na nogama usprkos desetak udaraca koje je Heydon plasirao na njegovu glavu. Eto ovaj 18-godišnjak je bar siguran da ako ne postane hokejaš svoje mjesto može pronaći u MMA-u.

Video: Mladi hokejaš žestoko prebio protivnika
Share via
Copy link
Powered by Social Snap