Pretraga

[VIDEO] Može li se limunom obrisati marker? Isprobali smo viralni trik, evo kako nam je ispalo

A- A+

‘Kada ti život da limune, iskoristi ih za brisanje podcrtanih stvari u skripti’, glasi naslov viralnog videa koji se pojavio na društvenim mrežama. U videu osoba u ruci drži isprintane skripte koje su podcrtane fluorescentno žutim markerom, što radi i većina studenata. Ono što se u videu može vidjeti je da osoba onda uzima limun, iscijedi par kapi na krivo podcrtani dio, prijeđe prstom preko toga i marker – nestane!

Zvuči dosta nevjerojatno pa smo odlučili i sami isprobati funkcionira li ovaj trik. Najprije smo pokušali na običnom papiru, kao što bi većina studenata to radila kada podcrtavaju skripte, a kako nam je to pošlo za rukom, pogledajte u videu ispod.

@srednja_hr Provjerili smo umjesto vas! Nema na čemu 😁 #srednjahr #justsrednjathings #mit #mitovi #trending #skripta #hrvatska #skola #faks #lažnevijesti #fakenews #croatia ♬ Another Retrospect – DJ BAI

Nakon objave tog videa, naši pratitelji na TikToku u komentarima su nam rekli da isprobamo ovaj trik na drugačijem papiru, odnosno na onom ‘masnijem’ papiru iz školskih udžbenika. Poslušali smo ih i nakapali limun na jedan udžbenik, a kako nam je to ispalo, pogledajte u drugom videu koji se nalazi niže!

@srednja_hr Replying to @i.do.not.have.idea ♬ Milk Tea – Official Sound Studio

Share via
Copy link
Powered by Social Snap