Pretraga

VIDEO: najbolja brucošijada u gradu je FER-ova

A- A+

Najiščekivaniji tulum u studenom je sigurno brucošijada FER-a. Svake godine dosad organizacija tog fakulteta dovodila je odlične glazbene izvođače i organizirala tulume za pamćenje. Stoga im nije lako održati tu tradiciju na visokom nivou koji su postavili, no sudeći po listi izvođača i odličnom promo spotu u vlastitoj produkciji, čini nam se da će potvrditi svoju popularnost.

Po mnogima najbolja brucošijada u Zagrebu, ona FER-ova ove godine održava se 9. studenog. Lista izvođača je zatvorena, a headlineri su Dječaci, S.A.R.S. i Elemental. Osim njih nastupit će i Justin’s Johnson, Spremište, Cojones, Suho Grlo Nos, Đubrivo i mnogi drugi.

Kako su studenti Fakulteta elektrotehnike i računarstva iznimno aktivni u svom klubu, poznatom pod imenom KSET, pogledajte u videu video sekcije. Naime i ove godine napravili su promo spot pod nazivom ‘štafeta’.

Prigodno, štafeta je mikrofon, a u videu pogledajte što je zajedničko pankeru, reperu, metalcu, hipsteru, Fiat Unu i mandarinama.

Podsjećamo,ulaznica još ima i to po cijeni od 55 kuna te za fanove po 40 kuna. Brucošijada se već tradicionalno održava u prostorima FER-a.