Pretraga

Video: Najveći neriješeni misteriji na internetu

A- A+

Neotkrivenih misterija na svijetu je zaista puno, a mnogi od njih nalaze se i na internetu. Provjerite najzanimljivije od njih.

Možda mislite da na internetu možete saznati sve, kao i pronaći objašnjenja na sve moguće pojave, no ipak nije tako. Neki članci, filmovi i teme zanimljiviji su od ostalih jer ih je gotovo nemoguće objasniti, piše Pun kufer.

Izdvojeni članak

Pet misterioznih mjesta koja znanost još nije objasnila

Jedan od primjera pojave koja još uvijek mnogima nije jasna jest Bitcoin. Iako je lansiran sad već davne 2008. godine, i dalje nije poznt njegov točan izumitelj. Onaj koji je relativno poznat kao autor oglašavao se pod pseudonimom Satoshi Nakamoto, a to se zadnji put dogodilo prije četiri godine.

Mnogima je također nepoznata činjenica da postoji i nešto što nazivaju crnim rupama interneta. Naime, 2008. godine otkriveno je da se neke poruke nepovratno gube, a kako, zašto i gdje nestaju nikome nije jasno.

I najpopularnija društvena mreža na svijetu također ima svoje misterije. Na Facebooku je kreirana stranica na kojoj je otkriveno nasilje povezano s narkoticima. Meksički karteli ponudili su nagradu da se otkrije tko je autor, no ljudi se nadaju da ga nikada neće otkriti. Koji se misterij nalazi pod brojem jedan, otkrijte u videu ispod.

Copy link
Powered by Social Snap