[VIDEO] Nakon više od 15 godina Tara uspjela nagovoriti Dina da otpjeva ‘Ti si moja prva ljubav’

Dino Jelusić i Tara Thaller par su koji nastupa u HRT-ovom showu Zvijezde pjevaju, a pozornost javnosti stalno okupira njihova međusobna kemija. Prošle subote u polufinalnoj emisiji otpjevali su Dinov hit “Ti si moja prva ljubav”. Pjesma je to kojom je Dino 2003. godine pobjedio na dječjem Eurosongu.

Screenshot: hrti

Zvijezde pjevaju HRT-ov je show u kojem poznati pjevači i pjevačice mentoriraju zvijezde te se parovi natječu u pjevanju. Dino Jelusić i Tara Thaller par su o kojem svi pričaju zbog njihove međusobne kemije, no oni ne otkrivaju jesu li u vezi ili ne.

Dino Jelusić se vratio s američke turneje pa nam opisao kako je biti prava rock zvijezda

Prošle subote održala se polufinalna emisija u kojoj su preostali parovi otpjevali po dvije pjesme. Jedna od pjesama koju su izveli Dino i Tara je “Ti si moja prva ljubav”. Pjesma kojom je Dino 2003. godine pobijedio na dječjoj Dori, a potom i Eurosongu, osvojila je tada brojna srca, a i danas je pjevuše mnogi. Dino je od tada promijenio svoj stil i postao je uspješan rocker, ali ove subote je pokleknuo.

Za izvedbu Ti si moja prva ljubav žiri im je dao maksimalnih 40 bodova. Danijela Martinović koja je članica žirija, komentirala je kako su joj jako slatki i da bi trebali završiti skupa na tortici

– Jako ste slatki. Mi bi svi voljeli da vi završite na tortici skupa. Ali zato služi showbiznis, da ljudi vjeruju u te priče, rekla im je.

Na ovoj poveznici možete pročitati naš intervju s Dinom koji smo napravili kad se vratio s američke turneje.

Odgovori