Pretraga

Video: Neke žene zbilja jesu užasne vozačice

A- A+

Iako se žene često brane da nisu tako loše vozačice kao što to tvde muškarci, često se nađe neka iznimka koja potvrđuje pravilo. Vozačica automobila marke Dacia Sandero Stepway napravila je pravi parkirališni spektakl. U svom pokušaju parkiranja ona je ne samo uništila nekoliko automobila, već je ozlijedila i svoju prijateljicu koja joj je pokušavala pomoći u zahtjevnom manevru. Nakon nereda kojeg je napravila na parkiralištu, nespretna vozačica  je pobjegla s ‘mjesta zločina’.

Komentari na društvenim mrežama na ovaj video i lošu vožnju i više su nego očekivani. Muškarci tvrde kako je to samo još jedan dokaz da su žene loše za volanom, u procjenama, a očito i prijateljskim odnosima. Ipak, najžešće komentare ova vozačica pokupila je zbog svog bezobrazluka jer je, nakon što je autom ozlijedila prijateljicu, otišla bez ikakve provjere je li ona dobro.

Pogledajte video ove vozačice je na YouTubeu u četiri dana pogledan više od 400 tisuća puta, pa sami procjenite koliko je štete prouzrokovala ova ženska vožnja.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap