Pretraga

[VIDEO] Od astronauta do tattoo artista: Pitali smo prolaznike što su željeli biti kad su bili mali, a što su sada

A- A+

Kako bi kvalitetno i aktivno iskoristili tople, ljetne dane, odlučili smo prošetati centrom Zagreba i upitati prolaznike što su htjeli biti kad su bili mali, a što su sada. Kakve su bile njihove dječje želje, možete pogledati u prigodnom videu.

 

Djetinjstvo je razdoblje puno maštanja i želja. To je također i doba kada se zanimanja poput vatrogasca, astronauta i policajca, čine najuzbudljivijima, stoga su se mnogi kao mali zamišljali da gase požare ili putuju na mjesec.

Stvarnost je, doduše, ponešto drugačija, ali prvobitna maštanja o zanimanjima prate nas kroz cijeli život. Upravo smo se iz tog razloga odlučili prošetati centrom Zagreba, ne bi li saznali od prolaznika što su htjeli biti kad su bili mali, a što su sada po zanimanju.

@srednja_hr A što ste vi htjeli biti kad ste bili mali? Pišite nam u komentare! 😊 #srednjahr #srednja #skola #san #zanimanje #posao #dreamjob #foryoupage #fyp ♬ original sound – srednja_hr

– Kad sam bila mala htjela sam biti učiteljica, odgovorila nam je jedna prolaznica koja je ispunila svoj san i uistinu postala učiteljica.

Jedna se starija gospođa pohvalila svojim brojnim talentima, pa je tako rekla da je htjela pjevati i biti ‘svašta nešto’, da bi na koncu završila kao ekonomistica.

– Htio sam biti astronaut, naravno, kao i većina, ali sad izgleda da ću biti tatoo artist. Jako sam zadovoljan, rekao nam je jedan prolaznik.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap