Pretraga

[VIDEO] Ovo je formula uz koju ćete ispasti savršeno na svakoj fotografiji

A- A+

Ako ste se ikada zapitali zašto poznate osobe uvijek izgledaju fantastično na fotografijama, čak i s crvenog tepiha kada ih tisuće bljeskalica i fotografa opsjedaju, a vi na fotografijama izgledate kao nakon najgoreg mamurluka, to je zato što niste znali za ‘squinch’. Poznati modni fotograf Peter Hurley otkrio je formulu za savršen izgled na fotografijama, koju koriste svi modeli i poznate osobe.

Screenshot Youtube

Peter Hurley, poznati modni fotograf, otkrio je formulu koja će vam pomoći da ispadnete savršeno na svakoj fotografiji, a koriste je modeli i slavne osobe.

Strah i manjak samopouzdanja razlozi su zbog kojih se većina nas ne osjeća dobro pred objektivom fotoaparata. To se vidi na samim fotografijama, jer zbog straha previše otvaramo oči koje onda izgledaju ‘izbuljeno’. Upravo je zbog tog razloga modni fotograf Peter Hurley osmislio formulu ‘squinch’ uz koju ljudi nna fotografijama izgledaju puno prirodnije. Sama riječ nastala je spajanjem riječi ‘squint’, koja znači napola zatvoriti oči i riječi ‘pinch’ koja znači uštipnuti, što se odnosi na zamišljeno povlačenje kapka prema gore.

Za pravilno izvođenje ‘squincha’ potrebno je opustiti mišiće oko očiju i zatim ih stegnuti. Nakon toga, lagano spustiti gornji kapak i podignuti lagano donji kapak. Pravilni ‘squinch’ treba uvježbati pred ogledalom, a upute pogledajte u videu ispod teksta.

[VIDEO] Ovo je formula uz koju ćete ispasti savršeno na svakoj fotografiji
Share via
Copy link
Powered by Social Snap