Pretraga

[VIDEO] Ovo su svi polufinalisti X Factora

A- A+

Nakon ovotjednih blok emisija X Factora, natjecanje je napustilo četvero kandidata. Gledano prema mentorima, najveći gubitnik je Aleksandra Kovač čiji je tim sinoć ostao bez tri kandidata. Riječ je o Milanu Bukiliću, Davidu Temelkovu i Iliji Mihailoviću. Uz njih je ispala i Katarina Simić. Tako je preostalo osam pjevača u natjecanju, a iz Hrvatske ih je dvoje odnosno Iva Ćurić i Antonio Krištofić.

Screenshot: YouTube

X Factor natjecanje je ušlo u samu završnicu u kojoj će se za 20 000 eura boriti osam kandidata. Do sinoć ih je bilo u konkurenciji 12, međutim show je napustilo četvero pjevača.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Iva Ćurić na trenutke zaustavila vrijeme čarobnim nastupom u X Factoru

Aleksandrini mladići izgubili u ‘pjesmi spasa’

Najviše je okrznut tim mentorice Aleksandre Kovač, koja je nakon sinoćnje emisije izgubila tri svoja pulena odnosno Iliju Mihailovića, Davida Temelkova i Milana Bukilića.

Osim toga u jednom od dva duela ‘pjesma spasa’, obračunala su joj se dva kandidata. Žiri je neriješeno glasao nakon izvedbi Ilije i Antonija, no obzirom da je potonji prikupio više glasova, ostao je u natjecanju.

David je pak u drugom dvoboju ‘pjesma spasa’  ispao odlukom žirija, kojima se više svidio ‘I need a dollar’ Highway Tria.

Milan i Katarina su ispali bez dvoboja, budući da su prikupili najmanji broj glasova publike.

Izdvojeni članak

[TV KRITIKA] RTL titlovao prilog o makedonskom kandidatu showa X Factor

Iz Hrvatske među osam ostali Antonio i Iva

Dok je se za svoje mjesto u polufinalu Antonio morao izboriti pjevajući pjesmu spasa, Iva je prošla izravno.

Očito je svojom neobičnom i jedinstvenom bojom glasa uspjela osvojiti srca gledatelja.

Sinoć je za razliku od većine kandidata koji su ‘igrali na ziher’, riskirala pjevajući zahtjevnu ‘Give it to me right’ Melanie Fione, no nije bilo zamjerki na izvedbu od strane žirija.

U X Factoru je tako sada ostalo osam kandidata odnosno grupa a to su: Iva Ćurić, Magdalena Bogić, Highway trio, 9 kontrol, Adnan i Tarik, Boban Mojslovski, Antonio Krištofić te Amel Ćurić.

Pogledajte sinoćnju izvedbu Ive Ćurić, koja je izašla iz uobičajenih okvira, riskirala te joj se na kraju isplatilo.

[VIDEO] Ovo su svi polufinalisti X Factora
Share via
Copy link
Powered by Social Snap