Pretraga

[VIDEO] Picard poručio političarima: Gledajte Star Trek i učite

A- A+

Patrick Stewart, glumac koji je u popularnoj seriji ‘Star Trek: The Next Generation’ glumio Jean-Luc Picarda, savjetovao je političarima da se ugledaju upravo na njegove liderske vještine. Legendarni je lik godinama bio uspješan vođa, i to s razlogom, smatra Stewart, pa bi  političari trebali usvojiti njegove sposobnosti dijaloga i pregovaranja.

Screenshot Youtube

Izdvojeni članak

NASA i Libanonci razvijaju replikatore hrane poput onih iz Zvjezdanih staza

Glumac koji je utjelovio legendarnog kapetana Jean-Luc Picarda u seriji Zvjezdane staze dao je savjete današnjim političarima. Patrick Stewart smatra kako političari prebrzo posežu za oružjem, a premalo pregovaraju, prenosi HuffPostLive.

Dijalog, razgovor i pregovaranje vještine su po kojima je prepoznatljiv lik Jean-Luc Picard iz popularne serije Zvjezdane staze i današnji bi ih političari trebali usvojiti. Sir Patrick Stewart poručio je političarima da se ugledaju na lika u seriji, koji je prije svega bio diplomat, a tek onda ratnik, za razliku od današnjih političara koji prebrzo posežu za oružjem, a zaboravljaju na pregovore. Savjete Patricka Stewarta pogledajte u videu.

[VIDEO] Picard poručio političarima: Gledajte Star Trek i učite
Share via
Copy link
Powered by Social Snap