Pretraga

[VIDEO] Pjesma finalista The Voicea osvojila srca publike i vrhove top ljestvica

A- A+

Marin Jurić Čivro i grupa Luminize osvojili su srca hrvatskih slušatelja te radijskih urednika. Naime drugi tjedan za redom njihova pjesma ‘Zašto još volim te’ na vrhu je Hr top 40, odnosno jedine službene nacionalne top liste, koja povlači podatke o slušanosti s preko 140 radio postaja u Hrvatskoj. Finalistu prošlogodišnjeg The Voicea Marinu Juriću Čivri to je tek druga snimljena pjesma te je za obje dobio mnoštvo pozitivnih kritika i odobravanja publike.

Screenshot: YouTube

U devetom tjednu boravka na Hr top 40 ljestvici pjesma ‘Zašto još volim te’ grupe Luminize i Marina Jurića – Čivre osvojila je čelnu poziciju, na kojoj se zadržala i drugi tjedan za redom.

Često se pobjednici ili finalisti pjevačkih reality show natjecanja zagube sa scene, no virovitičkom rockeru, očito dobro ide.

Prvu pjesmu koju je snimio nakon nastupa u The Voiceu ‘Dobro jutro svima’, naišla je na veliki interes u regiji. O tome svjedoči podatak da se skladba našla među najpopularnijih 20 u 2015., na godišnjoj ljestvici ‘Domaćica’, koju na osnovu glasova publike objavljuje MTV.

No, duet s Luminizeom, sjajnim ženskim rock bendom iz Crikvenice, mogao bi zabilježiti još veći odjek.

Kako rekosmo, drugi je tjedan za redom na čelu Hr top 40, u prosincu je bila hit mjeseca prema Music pubu Zlatka Turkalja, a i na YouTubeu je pjesma dosegla gotovo 150 tisuća pogleda.

Ako još niste preslušali ‘Zašto još volim te’, evo vam prilike ispod teksta.

[VIDEO] Pjesma finalista The Voicea osvojila srca publike i vrhove top ljestvica
Share via
Copy link
Powered by Social Snap