Pretraga

[VIDEO] Pogledajte obranu mladog Dinamova vratara vrijednu četvrtfinala Lige prvaka

A- A+

Dinamov podmladak još je jednom jučer na velikoj sceni pokazao svu svoju vrijednost, prolaskom Liverpoola u osmini finala juniorske Lige prvaka. Drama nije izostala ni ovoga puta, nego se putnik u naredni krug najvećeg klupskog nogometnog natjecanja na svijetu, saznao tek nakon penala. Tamo se još jednom istaknuo kapetan i golman Dinko Horkaš.

Pouzdana Dinamova jedinica je obranila dva penala, omogućivši tako svome timu plasman među najboljih osam juniorskih ekipa Europe.

Izdvojeni članak

Veliki Liverpool pokleknuo u Zagrebu: Dinamo prošao u četvrtfinale Lige prvaka!

Za svoju sjajnu predstavu, zajedno s najboljim igračem regularnog dijela susreta i velikom Dinamovom nadom Marinom, Horkaš je nagrađen putem u Lisabon, gdje će Dinamo sutra pokušati preko Benfice doći do četvrtfinala Europa Lige.

A kako je izgledala završna, pobjednička serija penala u kojoj je prvo sjajni krilni napadač Ćuže zabio pogodak, a potom Horkaš skinuo 11-erac Duncanu, pogledajte u videu.

Veliki Liverpool pokleknuo u Zagrebu: Dinamo prošao u četvrtfinale Lige prvaka!

Valja napomenuti na kraju da su se Dinamovci već u dva kruga istaknuli izvanrednom mirnoćom i preciznošću prilikom izvođenja penala. Tako su protiv Lokomotiva iz Moskve u prethodnom krugu zabili svih pet, što je uz jednu obranu Horkaša bilo dovoljno za duel s Liverpoolom. Jučer su pak zabili Franjić, Šipoš, Baturina i Ćuže, dok je penal promašio samo Marin, koji srećom kao najbolji igrač susreta u polju, nije ispao tragičar.

[VIDEO] Pogledajte obranu mladog Dinamova vratara vrijednu četvrtfinala Lige prvaka
Share via
Copy link
Powered by Social Snap