Pretraga

Video: Prljave kampanje velikih svjetskih kompanija

A- A+

Osim što se na tržištu rat vodi na način da svako nastoji sa što više hvalospjeva, prikazati svoj proizvod, nerijetko se pojedini brendovi nastoje istaknuti i reklamnim pokudama na račun konkurenta. Najnovija takva je obračun između automobilskih divova Mercedesa i Jaguara. Naime marketinški tim potonjega je ismijao novu reklamu njemačke automobilske kompanije. Donosimo i video isječak Jaguarove poruge.

I na tržištu se katkada vodi bespoštedna borba između najpoznatijih brendova. Posljednja velika je ona između Mercedesa i Jaguara. Naime Mercedes je promovirao prilagodljivost svojih sjedišta, kroz primjer ‘vrlo fleksibilne kokoši’ . Uslijedio je odgovor iz Jaguara, a koju su oni životinju uvrstili u spot, usput se izrugujući s Mercedesom, pogledajte u video isječku.

Izdvojeni članak

Rat kompanija: Brutalna Microsoftova reklama protiv Googlea

Nedavno su svoj dugogodišnji marketinški rat obnovili i Coca Cola i Pepsi. Za ‘Noć vještica’ Pepsi je objavio fotografiju u kojoj je njihova konzerva obavijena plaštom Coca Cole uz natpis ‘Želimo vas preplašiti za Noć vještica!’

No, ubrzo je uslijedio odgovor iz Coca Cole, koja je na istu fotografiju nalijepila tekst ‘Svatko želi biti heroj’!

Kakav će odgovor ponuditi Mercedes na Jaguarovu provokaciju, ostaje za vidjeti.

Video: Prljave kampanje velikih svjetskih kompanija
Share via
Copy link
Powered by Social Snap