Pretraga

Video: Remi Gaillard u dresovima svih reprezentacija za SP izvodi nevjerojatne trikove s loptom

A- A+

Remi Gaillard stekao je svjetsku slavu glupirajući se te objavljujući svoje originalne podvale na YouTubeu. Međutim, humoristični Francuz otkrio je još jedan nevjerojatan talent – izvodi trikove s nogometnom loptom kojih bi se posramili brojni velikani koji će uskoro zaigrati u Brazilu. Stoga je ususret Svjetskom prvenstvu navukao dresove svih reprezentacija koje će nastupati, uključujući i Hrvatsku, te u čast svakoj izveo po jedan zapanjujući trik.

Screenshot YouTube

Najpoznatiji francuski zafrkant Remi Gaillard još jednom je uspio postići to da svi pričaju o njegovu zadnjem potezu, No ovaj put nije riječ o humorističnim spletkama i podvalama nepredvidivog Francuza, nego o Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Naime, Gaillard je snimio video u trajanju od osam minuta na kojem je obukao dresove svih plasiranih reprezentacija te za svaku od njih izveo po jedna trik s nogometnom loptom.

Ovim je pokazao da krije veliki talent te da mu polazi za nogom/rukom nešto što mnogim velikim nogometnim imenima ne bi pošlo.

Vjerujte nam na riječ kad vam kažemo da biste trebali pregledati svih osam minuta, no ako ste baš u žurbi, trik posvećen hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji počinje na 5:32.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap