Pretraga

[VIDEO] Rijetko što je ovako urnebesno! Pogledajte kako umirovljenici reagiraju na High5

A- A+

Na YouTubeu su popularni brojni video uratci u kojima skupine ljudi reagiraju na glazbu, spotove, video-klipove. Jedan takav izradila je ekipa našeg sestrinskog portala mirovina.hr. Zaputili su se u dom za umirovljenike i odlučili snimiti reakcije nekolicine njih na pjesmu ‘Nema da nema’ popularne trap grupe High5. Reakcije naših starijih sugrađana na High5 potpuno će vas oboriti s nogu!

Umirovljenici reagiraju na High5 | Screenshot: Youtube

Jeste li se kada zapitali kako bi vaši baka ili djed reagirali na neku modernu glazbu koju slušate? Pogotovo ako ta glazba sadrži ne baš pristojne aluzije ili, nedajbože, prostote.

Ekipa s našeg sestrinskog portala mirovina.hr potrudila se saznati i snimiti baš to – kako umirovljenici reagiraju na glazbu koju slušaju mahom mlađe generacije. Izabrali su umirovljenicima pustiti ‘Nema da nema’ domaće trap grupe High5.

Pa su tako Zenka (80), Vladimir (81), Stjepan (82), Živana (64), Marija (70) i Ružica (70), stanovnici jednog zagrebačkog umirovljeničkog doma, s puno entuzijazma poslušali ‘Nema da nema’. I ako ste mislili da im se glazbeni izričaj High5 neće svidjeti, baš ste se jako prevarili.

Umirovljenici su spremno komentirali ritam, melodiju, čak i dikciju u pjesmi, a tome su pristupili vrlo studiozno. Neki od njih zaključili su kako se radi baš o glazbi ‘za nas mlade’.

Nećemo otkrivati previše, ovo jednostavno morate pogledati. Uživajte!

[VIDEO] Rijetko što je ovako urnebesno! Pogledajte kako umirovljenici reagiraju na High5
Share via
Copy link
Powered by Social Snap