Pretraga

Video: Simpatični tata i kći osvajaju internet, a broje preko 20 milijuna pogleda

A- A+

Chris Price i njegova četverogodišnja kći Lily postali su internetska senzacija nakon što je on na svom Facebooku objavio video na kojemu zajedno pjevaju ‘Let It Go’ iz animirano filma ‘Frozen’. U tri dana skupili su preko 20 milijuna pogleda, a uvjerite se i sami zašto.

Screenshot YouTube

Oscarom nagrađena pjesma ‘Let It Go’ iz animiranog filma ‘Frozen’ postala je omiljeni hit među mališanima diljem svijeta. Mnoga djeca, pogotovo djevojčice, od početka do kraja znaju otpjevati pjesmu ledene junakinje, odnosno Idine Menzel.

Jedna od njih je i Lily, kći 26-godišnjeg Chrisa Pricea iz Leicestera koji i sam pjevuši stihove ovog hita. Chris se vozio u autu sa svojom četverogodišnjom kćeri te snimao dok zajedno pjevaju ‘Let It Go’. Nakon što je video objavio na svom Facebook profilu, isti je postao veliki hit među korisnicima društvenih mreža. U svega tri dana prikupili su preko 20 milijuna pogleda na Facebooku kao i više od 600 tisuća klikova na YouTubeu.

– Mislim da će prije njoj ovo dosaditi nego meni, napisao je u komentaru 26-godišnji Chris. Pogledajte zašto je ovaj simpatični dvojac toliko poseban da su oduševili milijune.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap