Pretraga

Video: Slučajni prolaznici nasred ulice napravili pravu glazbenu senzaciju za sve prolaznike

A- A+

Nije rijedak slučaj da sretnete glazbenika kako pokušava zaraditi za komad kruha pjevajući i svirajući na najprometnijim ulicama. No ovaj trojac slučajno se sreo te su zajedno napravili pravu senzaciju od neplanirane grupne izvedbe. U tri dana prikupili su oko 8,5 milijuna pogleda na YouTubeu, a evo što su pjevali.

Vjerojatno ste u životu mnogo puta sreli glazbenike koji pjevaju i sviraju na ulici te na taj način pokušavaju zaraditi. No većinom se radi o poznanicima koji se planirano nađu na istom mjestu te građane zabavljaju u nadi da će im zauzvrat dati koju kunu.

Prije par dana na YouTubeu je objavljen video pod nazivom ‘Amazing jam session – Three random guys sing together‘ koji već sad broji oko 8,5 milijuna pogleda. Korisnike interneta diljem svijeta oduševila su tri mladića koji su se sasvim slučajno sreli te zajedno počeli pjevati uz taktove gitarita.

Kad su se nepoznatom gitaristu priključila dva prolaznika priuštili su ostalim građanima pravu glazbenu poslasticu. U nastavku pogledajte zašto je ovaj trojac oduševio milijune te se snimka internetom proširila poput virusa.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap